fbpx

‘IGEN’ – Tippek, tanácsok menyasszo- nyoknak

Minden kedden jövök valami hasznos kis ötlettel, tippel, tanáccsal annak kapcsán, hogy hogyan készülj fel az esküvőd napjára. Megtalálod ezeket a Facebook vagy Instagram oldalamon. Keresd az #igen hastaget!

A menyasszonyi- vagy esküvői próbasmink

 

Feltétlenül szükséges! A próbán ismerkedsz meg a sminkessel és ott derül ki, hogy megvan-e a szimpátia köztetek, illetve tetszik-e a smink, amit elkészít számodra. A legfontosabb, hogy ne az esküvő napján kelljen kitalálni, mert előfordulhat, hogy nem fog tetszeni és ott nincs idő a variálásra, te pedig nem fogod magad jól érezni.

’Az esküvőd napján a megjelenésed koronája a sminked!’

Ez az én szlogenem! Fontos, hogy a stílusodhoz-típusodhoz, a ruhádhoz, a csokrodhoz és a dekorációhoz illő, tartós esküvői sminket kapj, így a nagy napon elégedetten és boldogan mész férjhez. Ezt az összhangot csak egy profi sminkes fogja tudni neked biztosítani! Éppen ezért a próbára érdemes már a részletekkel érkezni, azaz, milyen ruhád lesz neked és a vőlegényednek, milyen lesz a dekoráció és a csokrod.

Lehet elképzelésed a sminkről

Nem feltétlenül kell, de nyugodtan érkezhetsz a próbára határozott elképzeléssel. A sminkessel átbeszélve, ő el fogja tudni neked készíteni a megfelelő sminket fotók nélkül is. De ha van elképzelésed, gyűjtsd össze a fotókat egy mappába (pl. Pinteresten), hogy meg tudd mutatni. Ettől függetlenül a sminkes sokmindent fog kérdezni ahhoz, hogy a stílusodról pontos képet kapjon és megszülessen a tökéletes esküvői smink.

 

Minőség, tartósság

A nagy napon sokmindet ki kell bírnia a sminkednek, millió puszit kapsz, a táncot ne is említsük! A smink tartósságához a minőségi temékek és a sminkes szakmai tudása is hozzájárul. Érdeklődj arról, hogy milyen termékeket használ. A professzionális termékek mindegyike garantáltan tartós, jó minőségű, első osztályú. 

Higiénia

Nagyon fontos a higiénia, amely manapság még nagyobb figyemet kapott. A profi sminkesek nem csak az ecseteket fertőtlenítik, hanem a sminktermékeket is minden vendég után. Erről is érdeklődhetsz, hogyan-mivel teszi, ha kételkednél.

Műszempilla – legyen vagy ne legyen?

A műszempilla mindig egy nagy kérdés. Egy lényeges tanácsom van: Nem az esküvő napján kell elkezdeni! Ha kicsit is foglalkoztat, hogy milyen lenne rajtad, bírnád-e egyáltalán a viselést a próbán tesztelheted soros és tincses pillával is, amelyektől a nap végén megszabadulhatsz.

A legtermészetesebb a szálankénti szempillahosszabbítás, amelyet azonban nem tudsz magadnak leszedni, tartós, 3-4 héten keresztül is fennmarad. Érdemes minimum pár héttel az esküvő előtt felrakatni, hogy kiderüljön nem vagy-e allergiás rá és komfortos-e a viselete. Feltölteni pedig az esküvő előtt pár nappal kell, hogy hibátlan legyen.

Részletek, befoglalás

A próbára lehetőség szerint érkezz már a pontos információkkal az esküvőd részleteit illetően. Ha tetszett az esküvői próbasmink, be tudod foglalni az esküvőd időpontját a sminkesnél. Ehhez pedig a sminkesnek szüksége van arra, hogy tudja, hogy pontosan mikor kell adott helyszínre érkezni, hány főnek kell sminket készítenie és mikorra kell készen lennie a menyasszonynak, vendégeknek.

‘IGEN’

ÖSSZEHÁZASODUNK!

Igen! – megtörtént a lánykérés és boldogan igent mondtál. Ettől fogva elkezdődik az esküvőd szervezése. Jó esetben te még nem vettél részt több esküvőn menyasszonyi szerepkörben, de én már legalább százon. No nem mint menyasszony, hanem mint sminkes, testközelből figyelve és tapasztalva, hogy kinek milyen élménye vagy bosszúsága volt az előkészületekkel addig a pillanatig, amig beül hozzám a sminkes székbe, hogy elvégezhessem az utolsó simításokat.

A te esküvődet is vagy akkor fogják emlegetni még évek múlva is a rokonok és vendégek, ha nagyon rossz volt vagy akkor, ha nagyon jó!:) Ugye az utóbbira szavazol?!

Ehhez meg kell találnod a megfelelő szakemberket, szolgálatatókat, akik leveszik a terhet a válladról a szervezés, előkészületek és lebonyolítás terén. Az itt leírtakkal a tapasztalataim útján szeretnék neked segíteni, hiszen nagyon sokan vagyunk, nem könnyű eligazodni a választás során.

Mindenkinek más az ízlése, igénye ezért csak te dönthetsz arról, hogy ki legyen veled életed legboldogabb napján, de egy biztos, hogy a jó szolgáltatók legfőbb célja, hogy ezen a kiemelkedő napon TE tökéletesen érezd magad!

Minden kedden jövök valami hasznos kis ötlettel, tippel, tanáccsal annak kapcsán, hogy hogyan készülj fel az esküvőd napjára. Megtalálod ezeket a Facebook vagy Instagram oldalamon, keresd az #igen hastaget.

Hány nap van még az esküvődig?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

SOK BOLDOGSÁGOT!