fbpx

Na jó, ehhez azért szükséges az, hogy egyszer az életben már megtaláltad a tökéletes, színben a bőröd színével megegyező alapozót valamelyik márkából. Aki most vásárolna először, az se keseredjen el, alább megtalálja az ehhez szükséges segítséget:)

Ha alapozó márkát váltanál vagy csak külföldről rendelhető a vágyott termék, ez a weboldal segít neked abban, hogy látatlanul is megtaláld a kiválasztott márka hozzád passzoló színű alapozóját.

Három nagyon egyszerű lépést követően már rendelheted is az új alapozódat:) A képre kattintva ki is próbálhatod!

A weboldalt itt találod: https://findation.com/

Az oldalon kitöltöd, Step 1. hogy melyik az a márka, Step 2. azon belül melyik fajta alapozó, Step 3. melyik színe az, amely már egyszer megfelelő volt, majd továbblépsz és a szuper kis program már ki is kalkulálta neked, hogy melyik márka melyik termékének, melyik színe lesz tökéletes választás számodra. Neked csak válogatnod kell a márkák között:)

Vedd figyelembe:

  • télen és nyáron más a bőrszíned (tehát ha egy télen használatos alapozód színét fogod beírni és éppen nyárra vásárolnál, akkor nem fog stimmelni a szín)
  • nem árt tudni, hogy milyen finish-e (matt, félmatt, ragyogó hatás) és milyen fedése (enyhe, közepes, teljes) van a vágyott terméknek
  • az itthon kapható termékek előnye, hogy bármelyiket kipróbálhatod vásárlás előtt (pl. MAC, Estée, Clinique, NYX márkaboltokban és a Douglas, Marionnaud drogáriákban a szépségtanácsadó-eladók segítenek kiválasztani neked a megfelelő színt)

Hogyan válassz alapozót és megfelelő színt, ha még sosem vásároltál vagy mindig mellényúlsz?

Olvasd el ezt a rövid öszefoglalót az alapozó választásról és máris sokkal egyszerűbb dolgod lesz!

Szeretnéd megtudni, hogy az alapozáson túl még mi áll jól neked? Mivel tudod elkészíteni a tökéletes sminket magadnak és hogyan? Nézd meg, hogy mit tartalmaz nálam egy sminktanfolyam és válassz:) Várlak szeretettel!

Elérhetőségeim:

Berkes Babett | +36 70 422 4210 | www.babettberkes.hu | info@babettberkes.hu

Még nem olvastad az Alapozás 1. részét?  Kattints és olvasd el!