fbpx

Közeleg a karácsony és megint ki kell találnod, hogy milyen ajándékokat vásárolj? A dolgodat megkönnyítvén, íme néhány tökéletes ajándék ötlet, ha egy hölgyet szeretnél megajándékozni. Minden korosztálynak találsz megfelelő ajándékot ezek közül, amelyet egy szép ajándékutalványon adhatsz át (nem csak) karácsonykor!

Nézd meg a bővebb leírásokat a linkekre kattintva és válassz a szeretett hölgynek egy különleges ajándékot:)


1. Smink alkalomra/eseményre/fotózásra

babett_berkes_makeup_eskuvoi_smink_fotozasra_glamour

Válaszd ezt az ajándékot, ha bármilyen fontos eseményre vagy egy fotózásra szükség van egy alkalomhoz illő, tartós, szépítő sminkre.


2. Egyéni vagy páros sminktanfolyam

babett_berkes_eskuvoi_smink_fotozasra_sminktanfolyam_sminktanacsadas

Az egyik legnépszerűbb ajándék az egyéni, 1,5 órás személyre szabott sminktanfolyam, amelyen megtanulja a vendég, hogyan sminkelje magát tökéletesen a hétköznapokban és fontosabb alkalmakkor pár perc alatt. A páros sminktanfolyam pedig a legjobb barátnőknek, anya-lánya párosoknak, testvéreknek nyújt nagyszerű, közös élményt:)


3. Szépség Tuning – átalakítás smink-, frizura- és stílustanácsadással, fotózással

babett_berkes_makeup_eskuvoi_smink_fotozasra_szepseg_tuning_atalakitas_fotozassal_tanacsadassal2

Egy igazán nagyszerű 2 órás program. 30 perc smink-, 30 perc frizura és 30 perc stílustanácsadás, mialatt a vendéget meg is szépítjük, majd egy 30 perces fotózás következik több öltözetben. A fotókat a vendég megkapja, hogy emlékeztesse majd, hogy mit hogyan kell alkalmaznia.


4. Szabadtéri fotózás (tavasztól – késő őszig)

babett_berkes_makeup_eskuvoi_smink_fotozasra_szabadteri_fotozas

Szabadtéri fotózás igénybevehető tavasztól ősz végéig, egyéni-, pár-, jegyes-, babváró-, családi-, gyermek-, kutyás fotózásként, szabadon választható. A csomag tartalma a smink és a frizura elkészítése is a helyszínen. A most megvásárolt ajándékutalvány természetesen jó időjárási körülmények között lesz beváltható.


5. Esküvői smink, próbasminkkel

babett_berkes_makeup_eskuvoi_smink_fotozasra

Menyasszonyoknak tökéletes ajándék! Biztosan nagyon fog örülni a leendő ara, ha az esküvőszervezésben valaki besegít és ezzel az ajándékkal leveszi a válláról a szépítkezéshez szükséges teendők egyik legfontosabb részét.


+ 1. Ajándékutalvány

A választott szolgáltatást az alábbi utalványon adhatod át az ajándékozottnak, amely 3 hónapig érvényes, így ezen időszakon belül bármikor felhasználhatja.

ajandekutalvany1_babettberkes-hu

Az ajándékutalványt személyesen időpontegyeztetéssel, postai úton vagy ügyfélszolgálaton minden nap (hétvégén is) 6-22 óra között veheted át és készpénzzel, átutalással vagy banki befizetéssel vásárolhatod meg.

Ha a fenti ötletek közül nem találtál megfelelőt, nézd meg a szolgáltatásaim teljes listáját itt és válassz valami mást!:)


Kérdéseiddel keress bátran az elérhetőségeim egyikén:)

Berkes Babett | www.babettberkes.hu | info@babettberkes.hu | +36 70 422 4210