Esküvői smink, frizura, stílustanácsadás, ceremóniamester, esküvőszervezés

babett_berkes_makeup_smink_fotozasra_eskuvoi_alkalmi_ballagasi_smink_frizura
SMINK

Az esküvőd napján a megjelenésed koronája a sminked! Gyere el egy hozzám egy próbasminkre! A stílusodhoz-típusodhoz, a ruhádhoz, a csokrodhoz és a dekorációhoz illő, tartós esküvői sminket fogsz kapni, így a nagy napon elégedetten és boldogan mész férjhez!

Még nem kerek az esküvő minden részlete? Elhivatott, lelkes, profi szakemberek segítenek Neked esküvő témában az előkészületekben és a nagy napon is:

FRIZURA

Frizurát is szeretnél? Sas Detty mesterfodrászunkkal egyidőben elkészítjük a frizurád és sminked a próbán a Chickbox-ban és az esküvőd napján is. Kérhetsz helyszíni kiszállást is, hogy életed legszebb napján, nyugodtan, rohanás nélkül, időben elkészülj az nagy eseményre.

Sas Detty | Chickbox | 1063 Bp., Podmaniczky u. 73. fszt. 2. (csengő: 4) | +36 20 955 0181

STYLIST

Esküvői (vagy általános, megújító) stílustanácsadásra szorulsz? Lukács Edina Stylist eligazít a divat és a stílusok útvesztőjében, színkendőzéssel megmutatja a típusodnak megfelelő színeket, elmondja, hogy milyen fazonú ruhák előnyösek számodra és ha kell együtt mentek el egy szuper gardróbfrissítő vásárlásra, hogy biztosan ne nyúlj mellé többet! Keresd Edinát és megtalálod a stílusod!

Lukács Edina | Pillanatkép Stúdió | +36 30 510 0314

CEREMÓNIAMESTER

Ceremóniamestert keresel? Szablya Ákos Ceremóniamestered  leveszi a terhet a vállatokról, hogy valóban csak egymásra és a vendégekre tudjatok figyelni! Igény szerint különleges és vicces esküvői játékokkal oldja a hangulatot és tartja ébren a vendégsereg figyelmét, így lesz még gördülékenyebb és szórakoztatóbb mindenki számára az egész napos program. 

Szablya Ákos | ceremoniamestered.hu | +36 20 913 9994

ESKÜVŐSZERVEZÉS

Esküvőszervező segítségét kérnéd? Déri Annamáriát, az Icon Esküvőszervezés tulajdonosát profizmussal, kedvességgel és határtalan türelemmel tudom jellemezni, így ő a maximalisták számára is garantáltan a legjobb választás!

De kinek van szüksége esküvőszervezőre? Annak, aki szereti ha egy kézben futnak össze a dolgai, ha mindvégig számíthat támogatásra, ha mindig figyelmeztetik a következő lépésre, hogy biztos semmi ne maradjon el, ha van egy személy aki a kiválasztott szolgáltatókat egységbe szervezi. Annak, akinek lényeges, hogy vendégeit lenyűgözze, hogy a megálmodott részletek életre keljenek, hogy különleges egyedi esküvője legyen, hogy a sok apró részlet harmonikus kerek egésszé álljon össze.

És annak, akinek fontos, hogy csak szerelmére, vendégeire és az események átélésére koncentrálhasson, hogy megtisztelje szüleit és családtagjait ezen a jelentős napon a gondtalanság érzésével!

Déri Annamária | Icon Esküvőszervezés | Elegancia : Harmónia : Ragyogás | +36 30 58 35 136

EGYEDI ESKÜVŐI MEGHÍVÓ KÁRTYÁK

Ha minden részletre odafigyelsz és fontos számodra, hogy a vendégeid meghívásának pillanatában is lélegzetelállító legyél, válaszd a Prémium Meghívót! Gyönyörű, egyedi lézer stancolt meghívókat álmodtak meg helyettetek, nektek, csak választani kell!

Nagy-Végh Zsófia | Prémium Meghívó | +36 20 991 3256

Gabriella, 2014. október

ÁRAK

SMINK

Esküvői smink ára próbával: 26.000.- Ft (szempilla nélkül)

(próbasmink: 13.000.- Ft, esküvő napján: 13.000.- Ft)

Esküvői smink ára próba nélkül: 26.000.- Ft (szempilla nélkül)

Helyszínre kiszállás kérhető!

Szempilla (soros/tincses): 5.000.- Ft

További sminkek az esküvő napján (örömanya, koszorúslány, vendégek): 7.900.- Ft/fő (ez a kedvezményes ár csak esküvői smink rendelése esetén érvényes)

Völegény sminkje (láthatalan alapozás, mattítás): 2.000.- Ft

Ajánlat bekérése előtt kérlek olvasd el az alább található információkat is!

FRIZURA

Próba frizura: 8.000.- Ft – 12.000.-Ft

Az esküvő napján 10.000.- Ft – 25.000.- Ft

További frizurák az esküvő napján előzetes áregyeztetéssel.

A frizurák ára a hajhossztól és a frizuraigénytől függ.

EGYÉB ÁRAK

A stylist, ceremóniamester és esküvőszervező díjait kérem, hogy közvetlen megkereséssel kérd ajánlatban tőlük. A fent megadott linkeken találod az elérhetőségeiket.

Kérésre a kívánt helyszínen készítjük el a sminkedet és a frizurádat. A kiszállási díj a távolság függvényében egyedileg kerül megállapításra.

Árajánlat kérésnél kérlek írd meg az alábbiakat is, nagyon fontos információk számomra, hiszen más vendégekkel is egyeztetek időpontot. Az alábbiak ismeretében tudom kiszámolni, hogy mikor kell kezdeni, mikor végzek, mennyi idő szükséges az utazásra a különböző helyszínek váltásakor. Illetve ezek nélkül nem tudok véglegesen időpontod befoglalni senki számára.

  1. Hol lesz a készülődés? (pontos cím) | 2. Összesen mennyi sminkre van igény? (menyasszony+ hány fő) | 3. Mikorra kell készen lenni ? (szertartás vagy fotózás kezdete)

Gabriella & Ferenc

Luca & Dániel

Karina

Erika

Viktória & Zsolt

Renáta & Balázs

Nikolett & Denis

Zsófi & Robi

Viki & Andris

Kata & Levente

Kapcsolat

Keress bátran telefonon vagy e-mailen egy kötelezettségektől mentes, ingyenes konzultációra!

+36 70 422 4210