fbpx

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Mivel az idei a 3. alkalom, lassan már nevezhetem hagyományosnak is, hogy karácsony előtt előállok egy kis NYEREMÉNYJÁTÉKKAL!

Most egy kicsit izgalmasabb formában játszhatsz, ugyanis, most te döntöd el, hogy mennyi ajándékért indulsz! 1, 2 vagy 3 ajándék boldog tulajdonosa leszel karácsonykor? Szerintem mindhárom ajándék fantasztikusan jóóóóóó:)

HOGYAN NYERHETED MEG ŐKET?

Ezen a linken találod a játék bejegyzését: NYEREMÉNYJÁTÉK ITT

És ezeket a feladatokat kell ‘elvégezni’ a linkre kattintás után:)

  1. vagy lájkold a bejegyzésemet a kép alatt (1 ajándékért indulsz)
  2. vagy írd meg kommentben a bejegyzésem alá, hogy a képen látható ajándékok közül melyiket szeretnéd megnyerni (1 ajándékért indulsz)
  3. vagy lájkold is és kommenteld is a bejegyzést (ezzel duplázod az esélyedet a nyerésre)
  4. Most a hírlevélre feliratkozók között is kisorsolok egy ajándékot a képen láthatóak közül, de ez nem a játékban való részvétel feltétele:) Hírlevélre feliratkozás itt: FELIRATKOZOM

NYEREMÉNYEK:

1 db MAC Pure Zen rúzs

1 db 1 órás személyre szabott sminktanfolyam

1 db NYX Full Figured szempilla spirál

Hogy a lájkolók, a kommentelők és a feliratkozók között melyik ajándék kerül kisorsolásra az maradjon meglepetés, ettől még izglamasabb a játék és még jobban várjuk majd a 2017. december 20.-át:) Indulj mindháromért!

A Facebook OLDALAM LÁJKOLÁSÁT vagy A JÁTÉK MEGOSZTÁSÁT is nagyon köszönöm és nagyon örülök neki! (Nem a játékban való részvétel feltétele).

AJÁNDÉKOT keresel KARÁCSONYRA? Kattints ide vagy a képre és válogass a jobbnál jobb egyedi, személyre szóló ajándékok közül! Ha egy hölgynek vásárolnál, ezekkel nem tudsz mellényúlni:) 

Karácsonyi ajándék ötletek hölgyeknek. Válassz édesanyádnak, húgodnak, nővérednek, unokatestvérednek, nagynénédnek, keresztanyukádnak és az öröm garantált:)

Játékszabályzat | Adatvédelem