fbpx

‘IGEN’ – Tippek, tanácsok menyasszo- nyoknak

Minden kedden jövök valami hasznos kis ötlettel, tippel, tanáccsal annak kapcsán, hogy hogyan készülj fel az esküvőd napjára. Megtalálod ezeket a Facebook vagy Instagram oldalamon. Keresd az #igen hastaget!

Módosítás

 

Jelezd előre, ha valami nem úgy alakult, ahogy tervezted. Ez teljesen normális, mindenkivel előfordulhat és módosítani természetesen lehetséges, csak meg kell beszélni.

Módosítás a sminkben

A próbasminked elkészülte után előfordulhat, hogy meggondolod magad és változtatnál valamit a sminkeden a próbához képest. Ilyen esetben menj el újra próbasminkre és nézz meg egy más stílusú sminket is magadon. Ha nem ekkora volumenű a változtatás csak valamilyen kis részletén módosítanál, semmi gond, csak mindenképp szólj előre erről a sminkesednek. (Meg minden más szolgáltatónak is, ha már valamit korábban lefixáltál). Ez azért fontos, mert a sminkes csak akkor elégedett, ha te is az vagy, és akkor, ha minden kérésedet teljesíteni tudja. Ehhez az kell, hogy a megfelelő eszközök, termékek nála legyenek, bár nagyrészt erre fel vannak készülve.

Módosítás a sminkek mennyiségében

Ha a megbeszéltekhez képest szeretne még rokon, barátnő plusz sminket kérni, figyelj arra, hogy előre egyeztess erről a sminkeseddel. Lehet, hogy utánad még más vendége is lesz és nem fog beleférni az idejébe, hogy megcsinálja az extra sminkeket.

Ha előre szólsz, mindent meg fog tenni örömmel, hogy megoldja, akár a későbbi vendégek átszervezésével, akár a kezdési időpont módosításával és mindenki boldog lesz.

Ha a megbeszéltekhez képest pedig lemondás volt, azt is jelezd, mert lehet, hogy más vendég örülni fog a felszabaduló időpontnak.

 

‘IGEN’

ÖSSZEHÁZASODUNK!

Igen! – megtörtént a lánykérés és boldogan igent mondtál. Ettől fogva elkezdődik az esküvőd szervezése. Jó esetben te még nem vettél részt több esküvőn menyasszonyi szerepkörben, de én már legalább százon. No nem mint menyasszony, hanem mint sminkes, testközelből figyelve és tapasztalva, hogy kinek milyen élménye vagy bosszúsága volt az előkészületekkel addig a pillanatig, amig beül hozzám a sminkes székbe, hogy elvégezhessem az utolsó simításokat.

A te esküvődet is vagy akkor fogják emlegetni még évek múlva is a rokonok és vendégek, ha nagyon rossz volt vagy akkor, ha nagyon jó!:) Ugye az utóbbira szavazol?!

Ehhez meg kell találnod a megfelelő szakemberket, szolgálatatókat, akik leveszik a terhet a válladról a szervezés, előkészületek és lebonyolítás terén. Az itt leírtakkal a tapasztalataim útján szeretnék neked segíteni, hiszen nagyon sokan vagyunk, nem könnyű eligazodni a választás során.

Mindenkinek más az ízlése, igénye ezért csak te dönthetsz arról, hogy ki legyen veled életed legboldogabb napján, de egy biztos, hogy a jó szolgáltatók legfőbb célja, hogy ezen a kiemelkedő napon TE tökéletesen érezd magad!

Minden kedden jövök valami hasznos kis ötlettel, tippel, tanáccsal annak kapcsán, hogy hogyan készülj fel az esküvőd napjára. Megtalálod ezeket a Facebook vagy Instagram oldalamon, keresd az #igen hastaget.

Hány nap van még az esküvődig?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

SOK BOLDOGSÁGOT!