fbpx

LIKE-OLJ, KOMMENTELJ, IRATKOZZ FEL és nyerdd meg Te a szuper MAC termékek egyikét!

LIKE-old a Facebook oldalamat ide kattintva, hogy mindig frissen értesülj az újdonságokról és a nyereményjátékról:)

1. LIKE-old a Facebook oldalamon közétett játékkal kapcsolatos bejegyzésemet és KOMMENT FORMÁJÁBAN ÍRD a bejegyzés alá, hogy a poszt fotójára kattintva található 5 dolog közül, Te melyiket szeretnéd leginkább ajándékba kapni (pl. tanfolyam vagy Szépség Tuning). Ezt a bejegyzést a Babett Berkes Makeup Artist Facebook oldalamon találod, a hírfolyamom tetejér tűzve, 2016. december 6.-ai dátummal. Like-old és kommentelj a bejegyzés alatt a fent leírtak szerint, majd:

2. IRATKOZZ FEL! és add meg az esélyt magadnak, hogy karácsonykor már magadon viseld ezt a szexi MAC Matte Liquid Lipcolor rúzst vagy frissítsd az arcbőröd ezzel a szuper hidratáló, antioxidánsokat és növényi kivonatokat tartalmazó MAC Strobe Cream-mel!:) FELIRATKOZOM!

A MAC rúzs és MAC arckrém sorsolásának időpontja: 2016. december 23. A nyertest emailben értesítjük!

Ne felejtsd el like-olni a Facebook oldalamat ide kattintva, hogy mindig frissen értesülj az újdonságokról és első kézből értesülj a nyereményjátékkal kapcsolatos információkról:)

Ajándékot keresel hölgy ismerősödnek/rokonodnak karácsonyra, születésnapra, névnapra, évforulóra? Megtaláltad!

Egy nő mindig szeret szép lenni! Amit még jobban szeret, ha az ehhez szükséges teendőket nem neki kell elvégeznie. Aminél pedig nincsen nagyszerűbb, ha mindezt ajándékba kapja!:) Az ajándékot nem kell kitalálnod, csak válassz (nem csak) karácsonyi ajándékot anyukádnak, barátnődnek, testvérednek, keresztanyádnak, lányodnak, magadnak vagy bármelyik hölgy ismerősödnek! Kattints, válassz és dőlj hátra!:)

Jó játékot, sok szerencsét! 🙂


Nyereményjáték játékszabályzat

1.A nyereményjáték részvételi feltételei: A Játékban csak magánszemélyek vehetnek részt. A Játékban való részvétel, ezen szabályzat elfogadásának minősül.  A nyereményjátékban csak a Nyereményjáték időpontjában 18. évét betöltött, természetes személy vehet részt.  A nyeremény más termékre nem cserélhető, illetve készpénzre nem váltható át, továbbá más személyre nem ruházható át. Szervező fenntartja a jogot a Játék törlésére vagy felfüggesztésére, a nyeremények részben vagy egészben történő megtagadására, ha a Játék kapcsán visszaélés vagy a feltételek megszegésének gyanúja merül fel, továbbá előre nem látott körülmények felmerülése vagy vis major esetén.  Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy ezen feltételeket, vagy magát a Játékot kiegészítse vagy módosítsa.

2.A játék menete: A Játék 2016.12. 06. 0 óra 00 perctől 2016. 12. 22. 23.59 percig tart.  Ezen időszakot megelőző, vagy ezen időszak utáni időpontban pályázók nem vesznek részt a játékban.

A promóciós játékban a következő módon lehet részt venni: Az alábbi linken a hírlevélre fel kell iratkozni https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScU_ugWyvvj4nVf1yPGm7wLa7qVoJxmBY20Rfm1iRvuaY5G7w/viewform?c=0&w=1 és a https://www.facebook.com/Babett-Berkes-Makeup-Artist-177609522387997/ oldalon a játék keretein belül posztolt bejegyzést ‘like’-olni kell és „comment” formájában a bejegyzés alá kell írni, hogy mit kapna szívesen ajándékba a játékos a bejegyzés linkjében található felsoroltak közül. Játékra történő feliratkozási határidő 2016. december 22.–én 23:59 percig tart.

Résztvevő a hírlevélre történő feliratkozással és a poszt like-olásával, kommentelésével, illetve/azaz a Játékban való részvétellel minden tekintetben, kifejezetten elfogadja a jelen játékszabályzat minden rendelkezését.  A feliratkozók és a poszt lájkolói és kommentelői között a Szervező 2 db nyertest sorsol, illetve hírdet 2016. december 23.-án. A nyertesek a MAC Cosmetic termékeit nyerhetik meg, amelyek 1 db MAC Matte Liqiud Lipcolor Feel So Grand és 1 db MAC Strobe Cream arckrém.

Egy nyertes és 2 pótnyertes kisorsolása a hírlevélre feliratkozottak listájából történik véletlenszerűen, illetve még egy nyertes és 2 pótnyertes online a facebooknyertes.com alkalmazás segítségével. A nyerteseket a KuponNőknek Kft. e-mailben értesíti. Amennyiben valamely nyertes játékos az értesítés megküldésétől számított 7 naptári napon belül nem válaszol, és nem küldi meg kapcsolatfelvétel céljából telefonos elérhetőségét, a KuponNőknek Kft. újabb értesítést küld a nyertes játékos részére. Amennyiben a nyertes játékos ezen újabb értesítés megküldésétől számított 7 naptári napon belül sem válaszol, KuponNőknek Kft. jogosult helyére pótnyertest beállítani. Szervező minden nyertes helyére 2 pótnyertest (összesen 4 db) sorsol. Szervező a nyertesekkel a megadott email címen 7 naptári napon belül legalább három alkalommal három különböző munkanapon kísérli meg felvenni a kapcsolatot. Ennek eredménytelensége esetén Szervező ugyancsak jogosult a nyertes helyébe pótnyertest állítani. Szervező jogosult kizárni a többszörös feliratkozókat. A nyereményeket Szervező személyesen adja át a 13. kerületben vagy előre egyeztetett helyszínen. A Játékos a Játékra történő regisztrációval hozzájárul, hogy róla a nyeremény átadásakor fotó készüljön, melyet a Szervező az Interneten (Babett Berkes Makeup Artist Facebook oldalon és a www.babettberkes.hu weboldalon) közzétehet.

A nyertes köteles minden esetlegesen szükségessé váló az adóügyi adminisztráció szempontjából nélkülözhetetlen vagy azt megkönnyítő adatszolgáltatást biztosítani, ill. nyilatkozatot megadni.

A nyeremény megszerzésének módját az átvételi elismervény igazolja, külön dokumentum kiállítására nem kerül sor.

A játékkal kapcsolatos bármilyen egyéb kérdéssel kapcsolatban az info@babettberkes.hu email címen nyújtunk felvilágosítást.  A Játékban való részvétellel a résztvevő tudomásul veszi, hogy a Játékkal összefüggésben alkalmazott technikai infrastruktúra (pl. honlap, e-mail fiókok) tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver-számítógépek teljesítménye. A Szervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizár.

3. Adatvédelem: A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (a továbbiakban: „Avtv”) értelmében a KuponNőknek Kft. kezeli és dolgozza fel a játékosok személyes adatait. Az adatfeldolgozás jogi alapja az érintett személyek tájékoztatás utáni határozott hozzájárulása. A játékba történő önkéntes regisztrációval, azaz a hírlevélre történő feliratkozással és a Facebook poszt like-olással és kommenteléssel a játékosok hozzájárulnak a jelen szabályzatban meghatározott személyes adataik feldolgozásához és kezeléséhez. A játékosok a játékban való részvétellel kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervező az adataik közül az utó- és vezetéknevüket nyilvánosságra hozza Babett Berkes Makeup Artist Facebook oldalán és Weboldalán, illetve a nyertesek esetében értesítés céljából felhasználja e-mail címüket. Továbbá a játékosok kifejezetten elfogadják, és tudomásul veszik, hogy nem jogosultak ellenszolgáltatásra adataiknak (vezeték- és keresztnevük) nyilvános közzétételéért. A Játékban résztvevők a hírlevélre történő feliratkozással és a játék során kirakott poszt like-olással és kommenteléssel (azaz a játékban való részvétellel) kifejezetten hozzájárulnak, hogy adataik a KuponNőknek Kft. adatbázisába bekerüljenek és azokat – esetleges tiltási nyilatkozatuk kézhezvételéig – az info@babettberkes.hu email címen – a Játék működtetése során felhasználhassa, később, a játékon kívül hírleveleket küldjön a játék során megadott email címekre.  A hírlevélről a játékosnak bármikor joga van leiratkozni díjmentesen! A játék nyerteseinek neveit a KuponNőknek Kft. a jelen pontban foglaltak szerint nyilvánosságra hozhatja. A nyertesek a Játékban való részvételükkel önként és kifejezetten elfogadják az adatvédelmi szabályzatot.

4.Szervező: A promóciós játék (továbbiakban: Játék) szervezője a KupoNőkek Kft. (székhely: 1132 Budapest, Visegrádi u. 76. 4/8.; adószám: 23527850-2-41, továbbiakban Szervező) és adatkezelője a KuponNőknek Kft. a jelen Játékszabályzatban és a jogszabályokban foglaltaknak megfelelően járnak el.  A promóciós játék adatfeldolgozója és adatkezelője a KuponNőknek Kft.

A promóció semmilyen módon sem szponzorált, hozzájárult vagy adminisztrált a Facebook-tól vagy a Facebook által, és nem is áll azzal semmilyen kapcsolatban! A Facebook nem vonható felelősségre bármilyen szabálytalanság vagy reklamáció esetében!

Budapest, 2016. december 6.