fbpx

Akár férfi vagy, akár nő, a környezetedben biztos van olyan hölgy ismerős, akinek karácsonyra ajándékot vásárolnál. Ilyenkor mindig problémát jelent, hogy mi is legyen az az ajándék!

Minden hölgy vonzódik a széphez, de leginkább saját magát szereti szépnek látni! Ha biztosra akarsz menni és nem egy csalódott arcot látni, amikor kibontja az ajándékát, ezekkel az ajándékokkal nem tudsz mellé nyúlni!

Íme néhány ajándék ötlet, amelyeket 10.000.- ft alatt kihozhatsz, az ajándékot egy névre szóló kártyán adhatod át, amelyen az ajándék értéke nincs feltüntetve, csak a szolgáltatás.

1. Szépítő, nappali smink elkészítése, 35 perc

Az ajándékozott egy a korához és az alkalomhoz illő, finom, nappali sminket fog kapni, amely szolid, mégis látványosan kiemeli viselőjének előnyös vonásait.

babettberkes_makeup_smink_eskuvoi_fotozasra_smintanacsadas1132. Vásárlás, gardróbfissítés stílustanácsadóval , 1 óra 

Akár egy közelgő alkalom, esemény vagy évszakváltás miatt, akár azért ‘mert nincs egy rongya amit felvegyen’, stílustanácsadónk segítségével 1 óra alatt egyik hölgy sem tud majd mellényúlni. Az ajándékozottnak nincs más dolga a vásárlás során, mint bebújni egy próbafülkébe és sorban próbálni az érkező ruhadarabokat:)  Időpontegyeztetés és igényfelmérés előzi meg a vásárlást.

babettberkes_makeup_smink_eskuvoi_fotozasra_smintanacsadas1113. Alkalmi smink, 1 óra 

Közeleg a szilveszteri buli, de az új évben is lehetnek olyan fontos események, alkalmak, amikor a hölgyek nem a megszokott, általuk elkészített sminkben jelennének meg vagy csak egyszerűen élveznék a kényeztetést, hogy nem nekik kell elkészíteniük azt.

5. Szempilla lifting festéssel, 75 perc

Egy egyedülálló technika, amellyel műszempillák használata nélkül, látványos, ívelt szempillákat kapunk végeredményül a saját szempilla állományunkból.

Azoknak ajánlott, akik:

  • idegenkednek a szempilla hosszabbítástól
  • allergiásak a szálankénti szempillahosszabbítás során használt ragasztóra
  • munkájuk, életmódjuk miatt nem viselhetnek műszempillát

Kérdéseiddel, további információkért és az ajándékutalvány megvásárlásával kapcsolatosan keress bátran az elérhetőségeim egyikén:

Berkes Babett | info@babettberkes.hu | +36 70 422 4210 | Facebook | www.babettberkes.hu