fbpx

Akár férfi vagy, akár nő, a környezetedben biztos van olyan hölgy ismerős, akinek karácsonyra ajándékot vásárolnál. Ilyenkor mindig problémát jelent, hogy mi is legyen az az ajándék!

Minden hölgy vonzódik a széphez, de leginkább saját magát szereti szépnek látni! Ha biztosra akarsz menni és nem egy csalódott arcot látni, amikor kibontja az ajándékát, ezekkel az ajándékokkal nem tudsz mellé nyúlni!

Íme néhány ajándék ötlet, amelyeket 8.000.- ft alatt kihozhatsz, az ajándékot egy névre szóló kártyán adhatod át, amelyen az ajándék értéke nincs feltüntetve, csak a szolgáltatás.

FOTÓZÁS1. Szépítő, nappali smink elkészítése, 35 perc 4.000.-

Az ajándékozott egy a korához és az alkalomhoz illő, finom, nappali sminket fog kapni, amely szolid, mégis látványosan kiemeli viselőjének előnyös vonásait.

babettberkes_makeup_smink_eskuvoi_fotozasra_smintanacsadas1132. Vásárlás, gardróbfissítés stílustanácsadóval , 1 óra 3.900.-

Akár egy közelgő alkalom, esemény vagy évszakváltás miatt, akár azért ‘mert nincs egy rongya amit felvegyen’, stílustanácsadónk segítségével 1 óra alatt egyik hölgy sem tud majd mellényúlni. Az ajándékozottnak nincs más dolga a vásárlás során, mint bebújni egy próbafülkébe és sorban próbálni az érkező ruhadarabokat:)  Időpontegyeztetés és igényfelmérés előzi meg a vásárlást.

babettberkes_makeup_smink_eskuvoi_fotozasra_smintanacsadas1113. Alkalmi smink, 1 óra 7.000.-

Közeleg a szilveszteri buli, de az új évben is lehetnek olyan fontos események, alkalmak, amikor a hölgyek nem a megszokott, általuk elkészített sminkben jelennének meg vagy csak egyszerűen élveznék a kényeztetést, hogy nem nekik kell elkészíteniük azt.

babettberkes_makeup_smink_eskuvoi_fotozasra_smintanacsadas1144. Személyre szabott sminktanfolyam, 1 óra 7.900.-

A legtöbb hölgy előszeretettel sminkeli magát, de még nekik is mindig van mit tanulniuk:) Illetve aki nem sminkel, annak is eljön az a pillanat az életében, hogy mégiscsak elkezdené… Ezzel az utalvánnyal az ajándékozottnak alkalma nyílik megtanulni trükköket, praktikákat, amelyeket a profi sminkesek is alkalmaznak.

babettberkes_makeup_smink_eskuvoi_fotozasra_smintanacsadas11125. Menyasszonyi próbasmink, 1-1,5 óra 7.000.-

Ha a környezetedben van olyan menyasszony aki a közeljövőben tervezi az esküvőjét, biztosan nagyon örülne, ha a szervezés során felmerülő rengeteg feladat közül legalább egy kis részlettel nem neki kellene foglalkoznia. Legyen az tőled egy számára igazán hasznos ajándék, egy menyasszonyi próbasmink, ami semmilyen kötelezettséggel nem jár, de lehet, hogy levettél a válláról egy gondot, mert nem neki kellett az internetet bújnia emiatt…

Kérdéseiddel, további információkért és az ajándékutalvány megvásárlásával kapcsolatosan keress bátran az elérhetőségeim egyikén:

Berkes Babett | info@babettberkes.hu | +36 70 422 4210 | Facebook | Twitter | www.babettberkes.hu