fbpx

Független szempillanövesztő szérum teszt – ORPHICA REALASH vs L’UX FACTOR

Mint korábban már beszámoltam róla, elkezdtem egy, illetve két szempillanövesztő szérum tesztjét, az ORPHICA REALASH és a L’UX FACTOR termékeivel. (Katttints a linkekre a szérumok rövid bemutatásáért). Mindkét termékkel teszteltem egyidőben, bal szememen a L’ux Factor, jobb szememe a Realsh termékkel. Jöjjön most a végeredmény, amelyet 1 hónapig dokumentáltam fotókkal, majd 3 hónap után fogok még egy fotót készíteni.

Hogyan zajlott a teszt?

Naponta egyszer este, a sminklemosás után alkalmaztam 4 héten át. Azóta hetente 1 alkalommal, ahogyan azt javasolják a leírásban.

Miért független?

Egyik cég sem szponzorált, azaz nem kaptam ajándékba termékmintákat, hanem megvásároltam azokat.

Érzékeny szeműek is használhatják?

Nekem elég érzékeny szemem van, nincs rossz tapasztalatom egyik termékkel sem. Nem csípett, nem lett piros a szemem tőle.

Működik a szempillanövesztő szérum?

Valóban használ, tényleg hosszabbak lettek a pilláim, de nem igazán látom sűrűbbnek. Azért ne számíts csodára, úgy értem, ne várd azt, hogy nagyon nagy eltérés lesz! Persze attól függően, hogy milyen eredményekkel vagyunk elégedettek, lesz, akinek elegendő lesz ennyi löket és megfelelőnek fogja találni és lesz, akinek óriásit nem fog változtatni a korábbi állapothoz képest. Tényleg hosszabbak lettek, de sűrűbbek nem. Sajnos még soha senki nem ámult azon, hogy milyen dúsak és hosszúak a szempilláim:) De én elégedett vagyok velük, mert az eredetihez képest látszódik a változás, nekem éppenséggel most elegendő:) Mindenkinek az eredeti pilláihoz képest egy picit növekedni fog, de látványosan sűrűvé és hosszúvá nem fog változni.

Viszont hozzáteszem, hogy valószínüleg ezek a szérumok is – mint minden más kozmetikum, szérum, krém – mindenkinél másként hatnak. Így lehet, hogy valakinél látványosabb eredmények születnek majd.

Én a teszt után úgy gondolom, hogy ha ragaszkodsz a természetes összetevőjű készítményekhez és Te jobban érzed magad attól, hogy egy picit hosszabbak lesznek a pilláid, ehhez nem kell pilláshoz járnod és neked tökéletesen megfelel az, hogy természetes marad, akkor vásárolj szérumot és próbáld ki. Ha viszont valaha volt már szálanként hosszabbított szempillád és azt várod tőle, hogy olyan látványos lesz a szérumtól, akkor ne vásárolj, nem lesz olyan.

 Melyik a jobb szempillanövesztő szérum?

Nekem egy picit eredményesebb volt a REALASH. Természetesebb formája maradt a hosszabb pilláknak és egy hajszállal hosszabbak lettek, mint a L’UX FACTOR szérumától. Utóbbitól másként hosszabodott meg a pilla, valahogy merevebben, egyenesebben állnak a pillák, de azok is csak hosszabbak lettek, sűrűbbek nem.

Észrevételeim:

L’UX FACTOR a katalógusában az eredményekről szálas technikával hosszabbított szempillákról készült fotóval illusztrálja, hogy milyen lesz az eredmény. Ez valljuk be elég nagy hazugság, olyan, mintha nem bíznának a saját termékükben.

1 hónap után ‘kidobatják’ veled, mert lejár a szavatossága, de egyébként 3 hónapig kellene használni a maximális eredények eléréséért.

Maga a szérum felvitelére szolgáló kis ecsetke fejét nagyon rövidnek éreztem, esetlenebbül használható.

A marketing jó, mert a vásárlást követő 1 hónap múlva már érkezik is az email a kedvezménnyel megvásárolható további növesztő szérumokról.

REALASH terméke ezzel szemben 3 hónapig elegendő, valódi eredményekről készült fotókkal illusztrál, olcsóbb is volt és ajándék szemceruzát is küldtek. A kis ecsetke feje hosszabb, érezhetőbben könnyebb használni.

Nekem a REALASH vált be inkább, de a L’UX FACTOR is növeszt, csak összeségében, mindet figyelembe (eredmény, termék, csomagolás, szállítás, marketing) véve számomra hitelesebb a REALASH. (Bocs L’UX FACTOR:()