fbpx

Nőnapi ajándék tippek, amelyekkel lehetetlen hibázni:) – Férfiak figyelmébe!

Ha szeretnéd baratnődet vagy anyukádat meglepni nőnap alkalmából valami olyan élménnyel, amiben eddig még nem volt része, válassz az alábbi ajándékok közül!

Nem tudsz félrenyúlni, garantáltan minden hölgy jól érzi magát ezeken az egyedi programokon, számodra pedig adott a választás lehetősége, hogy melyik ajándék igazodik legjobban a Te pénztárcádhoz:)

Akkor is jó helyen jársz, ha éppen születésnapi vagy névnapi ajándék ötlet után kutatsz nőknek, hölgyeknek, anyáknak, lányoknak. Hiszen legyen az bármilyen aprópóból, az ilyen különleges ajándékoknak nincsen párja! A legjobb ajándék az egyedi, különleges, maradandó élményt nyújtó ajándék…

Nőnap: 2015. március 8., vasárnap

1. 35 perces nappali smink elkészítése – 4.000.- HUF

Egy finom, nappali szépítő smink elkészítését tartalmazza az ajándékozott által választott időpontban, eseményre.

2. 1 órás alkalmi smink elkészítése – 6.000.- HUF

Beváltható bármilyen alkalmi sminkre, például szalagavató sminkre, ballagási sminkre, party sminkre, fotózáshoz, szülinapi vacsorához vagy bármilyen fontos eseményre való felkészülés esetén.

3. 2 órás mini sminktanfolyam személyre szabva – 15.000.- HUF

Az ajándékozott saját egyéniségéhez illő nappali és alkalmi smink elkészítését tanulja meg, rengeteg információval bővítve. Mivel 100% gyakorlati oktatás, ezért a sminktanfolyam után már saját maga is el tudja készíteni azokat. Ha szeretnéd egy igazán személyre szabott ajándékkal meglepni ŐT, ez a tipp a tökéletes választás!:)

4. 1,5 órás portfólió fotózás, sminkkel, frizurával, 1 öltözettel, 5 retusált fotóval – 20.000.- HUF

A programon a vendég frizuráját fodrászunk elkészíti a fotózásra, majd kap egy szép sminket. 1 öltözetben, 5 retusált fótóval örök emlékek készülnek akár saját részre, akár a család többi tagjának örömére is. Lehet egyéni vagy páros fotózásra is beváltani.

5. Szépség Tuning – 2 órás fodrász-, smink-, stylist tanácsadás fotózással – 39.900.- HUF

Szuper, csajos, önbizalomnövelő program, amely során mesterfodrász, profi sminkes és stílustanácsadó készíti fel az ajándékozottat a fotózásra. Különleges, mert ezidő alatt az ajándékozott megtanulja, hogy mindezt otthon hogyan tudja reprodukálni és ezt fotón megörökítve is megkapja, így könnyebb lesz emlékezni mindenre:)

+1. ajándék ötlet – Ajándékutalvány – ár megbeszélés szerint

Az ajándékozott az utalványt arra használja fel, ami számára a legszimpatikusabb az összes szolgáltatás közül. (Pl.: esküvői smink, jegyes fotózás, külső-belső átalakítás) A szolgáltatások teljes listáját megtalálod a www.babettberkes.hu oldalon a SZOLGÁLTATÁSOK menüpontban.

Bármelyik ajándékot választod, azt egy szép utalványon adhatod át, amelyet előre megvásárohatsz, így az ajándékozott nem fogja tudni az árát viszont érezni fogja az értékét:)

karacsonyi_ajandek_otlet_noknek_babett_berkes_smink_fodrasz_stylist_tanacsadas_fotozas2

További információkért vagy a megrendeléssel kapcsolatosan keress bátran minden kötelezettségtől mentesen!

Berkes Babett | +36 70 422 4210 | info@babettberkes.hu