fbpx

‘IGEN’ – Tippek, tanácsok menyasszo- nyoknak

Minden kedden jövök valami hasznos kis ötlettel, tippel, tanáccsal annak kapcsán, hogy hogyan készülj fel az esküvőd napjára. Megtalálod ezeket a Facebook vagy Instagram oldalamon. Keresd az #igen hastaget!

KÉSZÜLJ FEL!

 

Kétszer is:)

A menyasszonyi próbasminkre

Mielőtt próbasminkre mész próbáld meg az alábbiakat megtenni:

 

  • Igyál sok vizet minden nap – tudom, unalomig elcsépelt, de kell a bőrödnek
  • Radírozd le az arcbőrödet és az ajkaidat, tegyél fel hidratáló, ápoló maszkot 1 nappal előtte
  • Pihenj az előtte lévő pár napon, de legalább aludj 8 órát (remélhetőleg tudsz:))
  • A próbát megelőző 1 hétben már ne menj kozmetikushoz arctisztításra és szoláriumba

Az esküvői sminkre

Az előzőekben leírtakkal majdnem megegyezik, tehát:

 

  • Igyál sok vizet minden nap – tudom, unalomig elcsépelt, de kell a bőrödnek
  • Radírozd le az arcbőrödet és az ajkaidat, tegyél fel hidratáló, ápoló maszkot 1 nappal előtte
  • Pihenj az előtte lévő pár napon, de legalább aludj 8 órát. Tudom, ezt csak kevesen tudják megtenni, de próbáld úgy szervezni, mert a kipihent pofidnál nicsen szebb:)
  • A nagy napot megelőző 1 hétben már ne menj kozmetikushoz arctisztításra és szoláriumba (ezeket előtte 2 héttel tedd meg viszont). Szemöldökszedésre, szempillatöltésre viszont pár nappal az esküvő előtt menj.
  • Az esküvő előtti 3-4 héttől fogva ne próbálj ki új hajfestéket, új arckrémet, bármilyen új kozmetikumot (még tisztítószert és ruhaöblítőt sem), tartós szempilla hosszabbítást, mert bármire lehetsz allergiás

Ezek rögzüljenek, mert így sokkal-sokkal elégedett leszel te is az eredménnyel! A sminkesek tűzoltásként pár dolgot meg tudnak csinálni a bőröddel, szemeddel, de a ’hozott anyag’ az alapja mindennek:)

‘IGEN’

ÖSSZEHÁZASODUNK!

Igen! – megtörtént a lánykérés és boldogan igent mondtál. Ettől fogva elkezdődik az esküvőd szervezése. Jó esetben te még nem vettél részt több esküvőn menyasszonyi szerepkörben, de én már legalább százon. No nem mint menyasszony, hanem mint sminkes, testközelből figyelve és tapasztalva, hogy kinek milyen élménye vagy bosszúsága volt az előkészületekkel addig a pillanatig, amig beül hozzám a sminkes székbe, hogy elvégezhessem az utolsó simításokat.

A te esküvődet is vagy akkor fogják emlegetni még évek múlva is a rokonok és vendégek, ha nagyon rossz volt vagy akkor, ha nagyon jó!:) Ugye az utóbbira szavazol?!

Ehhez meg kell találnod a megfelelő szakemberket, szolgálatatókat, akik leveszik a terhet a válladról a szervezés, előkészületek és lebonyolítás terén. Az itt leírtakkal a tapasztalataim útján szeretnék neked segíteni, hiszen nagyon sokan vagyunk, nem könnyű eligazodni a választás során.

Mindenkinek más az ízlése, igénye ezért csak te dönthetsz arról, hogy ki legyen veled életed legboldogabb napján, de egy biztos, hogy a jó szolgáltatók legfőbb célja, hogy ezen a kiemelkedő napon TE tökéletesen érezd magad!

Minden kedden jövök valami hasznos kis ötlettel, tippel, tanáccsal annak kapcsán, hogy hogyan készülj fel az esküvőd napjára. Megtalálod ezeket a Facebook vagy Instagram oldalamon, keresd az #igen hastaget.

Hány nap van még az esküvődig?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

SOK BOLDOGSÁGOT!