fbpx

HELLO 40!

Mert azután is van élet és mert eljön a pillanat, hogy elkezdesz sminkelni.

Én személy szerint a természetesség mellett szavazok, javarészt ezt is képviselem, leginkább hozzád szólók, aki szintén ezt szereted.

Nagyon könnyű elveszni a sok sminkes videó és fotó között és megértem, ha nem érzel magadénak minden, éppen divatos sminket, sminkelési technikát.

Fiatal és szép bőrön könnyű szépet alkotni vagy éppen kihagyni az egész macerát:)

40 felett is szépek maradunk csak nem kívánatos események történnek az arcunkon. Megjelennek a szarkalábak (ez jó, mert azt jelenti rengeteget nevettél), megjelennek a szem alatti táskák (tudom, jobb lenne egy szép Gucci), megereszkedik a szemhéjunk (genetika), rosacea-s lesz az orrunk, kitágulnak a pórusaink, izzadunk, zsírosodik vagy éppen teljesen kiszárad a bőrünk és semmi nem úgy mutat rajtunk, mint régen:) Itt vagy feladjuk vagy megtanuljuk, hogyan alkalmazkodjunk a megváltozott helyzethet! Éppen ezért indult a HELLO 40! Hogy NEKED, EZ, könnyebben menjen…

Figyeld a Facebook vagy Instagram oldalamat az új infókért, tanácsokért, tippekért, videókért!:) Keresd a #hello40 hastaget!

Ajánlom szeretettel első #Hello40 vidómat! Ha nem igazodsz ki melyik krém, alapozó mennyire fed, nézd meg ezt rövid videót. Néhány kedvenc termékem fedését mutatom be neked filterek és photoshop nélkül:) Csak a bőrt figyeld, a szem és a száj sminkelése ebben a videóban nem kap szerepet.

Mennyire fed? Estee Lauder, Lancome, Paris Berlin, Kryolan

Hello 4️⃣0️⃣! Mert azutan is van elet es mert eljon a pillanat, hogy elkezdesz sminkeni? Megmutatok nehany kedvencet es hogy mennyire fednek. Sokan nem szeretik az alapozokat, mert nem komfortos viselni vagy tul pigmentalt. Nekik is van itt enynen fedo, termeszetes hatasu BB es CC krem? De lathatsz kozepes es teljes fedesu termeket is. En szemely szerint a termeszetesseg mellett szavazok, ezt is kepviselem nagyreszt, leginkabb ilyen tartalmakat fogsz latni. Tarts velem!??Nem szponzoralt tartalom!#esteauder #lancome #kryolan #parisberlin #alapozok #bbkrem #cckrem #hello40

Közzétette: Babett Berkes Makeup Artist – 2020. május 18., hétfő