fbpx

Független szempillanövesztő teszt – ORPHICA REALASH vs L’UX FACTOR

Jelenleg még újdonságnak számítanak a szempillanövesztő szérumok a magyar piacon. Hosszú és dús, természetes szempillákat ígérnek, mindezt egy teljesen ártalmatlan, természetes összetevőket tartalmazó szérum 30 napos használatával.

Egyelőre nem tudjuk eldönteni, hogy valódi bloggerek és kommentelők írnak-e a termékekről véleményt és hogy valóban hatékonyak-e a szerintük nagyon jó termékek. Néhány blogger és sminkes oldalán, illetve a krémmánián találtam róluk bejegyzést, de nem összehasonlító teszteket.

Ennek okán felbuzdulva én vásároltam mindkét, jelenleg a Facebookon nagyon aktívan promózott szempillanővesztő szérumból.

ORPHICA REALASH vs L’UX FACTOR – melyik a jobb vagy mindkettő egyformán jó vagy egyik sem?

Mivel az egyik szememen az ORPHICA REALASH, másik szememen pedig az L’UX FACTOR termékét használom, így hamarosan mindkét szérumról megtudhatjuk egyidőben, hogy mennyire igaz az, amit róluk állítanak.

A teszetelést több, mint egy hete, 2017. 03. 08.-án elkezdtem, fotókkal dokumentálva közzé fogom tenni a 4 hetes kezelés eredményét.

Aki tervez ORPHICA REALASH vagy L’UX FACTOR szempillanövesztő szérum vásárlást, annak azt tanácsolom, hogy várja meg, míg megtudja az eredményeket tőlem 🙂

Így könnyebben dönthet majd, hogy melyik terméket vegye meg vagy egyáltalán megvegye-e valamelyiket!

Addig is jöjjön a termékekről az előzetes, FÜGGETLEN vélemény! Független, mivel nekem egyik cég sem adott ajándékba terméket, mindkettőt megvásároltam.

Hamarosan az ORPHICA REALASH termékről írok rövid termékbemutatót!

Ne maradj le róla, kövess a Facebookon és Instagrammon!