fbpx

5 PERCES SMINK

Olyan 5 LÉPÉSEN megyünk végig röviden és érthetően, amelyek nélkülözhetetlenek a reggeli 5 perces smink elkészítésének megtanulásához!

Ez az 5 pont segít, hogyan tudod majd megcsinálni a sminkedet gyorsan és szépen, valóban 5 perc alatt.

Minden héten csütörtökön este, a Facebook és Instagram oldalamon találod a következő hasznos hozzávalót:) Gyere, tarts velem és megmutatom a titkot! Keresd az #5percessmink hastaget!

2. LÉPÉS

A megfelelő, minőségi SMINKTERMÉKEK hiányában nem fogsz tudni szép és tartós sminket készíteni.

Meg kell venned a bőrtípusodnak és a típusodnak megfelelő termékeket (ehhez segítség később).

Ha az a célod, hogy 5 perc alatt elkészítsd a sminkedet, minden nap ugyanazokat a termékeket fogod használni és nem kell gondolkodnod, hogy mikor-mihez nyúlj!

Ha még nem olvastad, az 1. lépést itt találod!

Alább találsz 3+1 tippet a termékek megvásárlásához, olvass tovább!

VILLÁM TIPPEK

Döntsd el milyen formulát preferálsz!

Pl.: alapozóból krémet vagy port, szemhéj festéséhez krémet vagy port, szempillaspirálból vízállót vagy nem vízállót, rúzs legyen vagy szájfény?

(Az aláhúzással segítettem, hogy én mit javasolok inkább:))

Dönts el milyen árkategóriájú termékek férnek a büdzsédbe!

Ha a megfelelő termékeket veszed meg (színben, formulában is), nem fogod lecserélni őket, nagyon sokáig elegendő lesz. Tehát gondold meg mégegyszer, hogy milyen árkategóriájú termékek férnek a büdzsédbe. Vannak professzionális termékek, amelyek ugyanannyiba kerülnek, mint a drogériában elérhető sminktermékek és nem kell hozzátennem, hogy jobbak. Nem mondom, hogy a drogériás termékek használhatatlanok, vannak közöttük nagyon jók, de sok esetben megéri a professzionálisat választani.

Vedd meg az alap sminktermék készletedet!

Alapozót, púdert, pirosítót, szemhélypúdert, szempillaspirált, rúzst (vagy szájfényt). Ez a bázis! Plusz ha szükséges a szemöldök formázása, az ahhoz szükséges port/ceruzát, illetve ha még kontúrozni is szeretnél, akkor szintén szükséges az ahhoz való por/krémes termék. Ezutóbbi a reggeli 5 perces smink kategóriába nem fog beleférni, kivéve, ha megelégszel a kontúrozással smink gyanánt. NE SIESD EL A VÁSÁRLÁST, VÁRD MEG A 3. LÉPÉST…

+ 1 tipp: Tedd bele a készletedet egy neszeszerbe!

Az összes sminkterméket tedd bele egy neszeszerbe, amit reggel csak előkapsz és azonnal használhatsz.

Nem kell keresgélni a termékeket és nem kell gondolkodni, hogy mihez nyúljál!

Ugyanez lesz az utazós sminkneszeszered is.

HAMAROSAN JÖVÖK A 3. KIHAGYHATLAN LÉPÉSSEL

Minden héten csütörtökön este, a Facebook és Instagram oldalamon találod az #5percessmink következő hasznos hozzávalóját:) Keresd az #5percessmink hastaget! Iratkozz fel vagy kövess Facebookon és Instagrammon!

HELLO 40!

Nemrég elindult a HELLO 40! sorozatom.

HELLO 40! Mert azután is van élet és mert nálad is eljön a pillanat, hogy elkezdesz sminkelni. 40 felett is szépek vagyunk, csak nem kívánatos események történnek az arcunkon. Itt akár fel is adhatjuk vagy megtanulunk alkalmazkodni a megváltozott helyzethez. Éppen ezért indult a HELLO 40!, hogy neked ez könnyebben menjen!:) Figyeld a Facebook vagy Instagram oldalamat az új infókért, tanácsokért, tippekért, videókért!:) Keresd a #hello40 hastaget!

Blog

Blogbejegyzéseim között is sok hasznos információt találsz. Látogass el blogoldalamra és olvasd el ami érdekel!
Red Lips | Piros Rúzsok (nem csak) különleges alkalmakra!

Red Lips | Piros Rúzsok (nem csak) különleges alkalmakra!

RED LIPS - PIROS RÚZSOK (NEM CSAK) különleges alkalmakra! MEGMUTATOK 14 különböző árnyalatú piros rúzst, hogy Te is kedvet kapj! Sok információt talász a leírásban ahhoz, hogy ezentúl magabiztosan viseld, megtudhatod, hogyan válassz és hogy használd. (Nem szponzorált...

Így találd meg könnyedén a megfelelő színű alapozót!

Így találd meg könnyedén a megfelelő színű alapozót!

Na jó, ehhez azért szükséges az, hogy egyszer az életben már megtaláltad a tökéletes, színben a bőröd színével megegyező alapozót valamelyik márkából. Aki most vásárolna először, az se keseredjen el, alább megtalálja az ehhez szükséges segítséget:) Ha alapozó márkát...

Iratkozz fel!