fbpx

5 PERCES SMINK

Olyan 5 LÉPÉSEN megyünk végig röviden és érthetően, amelyek nélkülözhetetlenek a reggeli 5 perces smink elkészítésének megtanulásához!

Ez az 5 pont segít, hogyan tudod majd megcsinálni a sminkedet gyorsan és szépen, valóban 5 perc alatt.

Minden héten csütörtökön este, a Facebook és Instagram oldalamon találod a következő hasznos hozzávalót:) Gyere, tarts velem és megmutatom a titkot! Keresd az #5percessmink hastaget!

1. LÉPÉS

Unalomig elcsépelt, de enélkül nincsen szép smink! A BŐRÖD… Mindennap foglalkoznod kell vele, ezt nem úszod meg!

Ápold rendszeresen és találd meg a megfelelő metódust! Tisztítással és hidratálással pár perc alatt megoldhatod vagy belemélyedhetsz és rászánva az időt, a csodaszép bőrű koreaiak mindennapi ápolási rutinját is követheted. 

Alább találsz 3 fontos lépést a bőröd ápolásával kapcsolatosan, olvass tovább!

VILLÁM TIPPEK

Győződj meg róla milyen a bőrtípusod

Kérd szakember tanácsát! A legjobb, ha kozmetikus erősíti meg milyen bőrtipusod is van valójában. Azért, mert te „úgy” gondolod, nem biztos, hogy „úgy” is van. Nem elég ha megveszel egy olyan krémet, aminek tetszik az illata, a csomagolása és jó az ára is, egyáltalán nem biztos, hogy jót teszel vele.

Vásárold meg a bőrtípusodnak megfelelő kozmetikumokat és használd is

Amint meggyőződtél a bőrtípusodról, vásárold meg az annak megfelelő krémeket! Nagyon fontos, hogy használd rendszeresen, mert a polcon pihenő kérmektől nem lesz szép és hidratált a bőröd, ami a tökéles smink alapja. 

Sminkelés előtt hidratáld az arcbőrt és az ajkakat is

Alaptézis, de mégis meg kell említenem, ne feledkezz meg róla! Ha teljesen biztosra akarsz menni, feltétlen radírozd is le, főleg ha száraz a bőröd! Nem lehet elégszer elmondani: ’IGYÁL SOK VIZET’. Ennek hiánya sajnos eléggé meglátszik a bőrödön.

HAMAROSAN JÖVÖK A 2. KIHAGYHATLAN LÉPÉSSEL

Minden héten csütörtökön este, a Facebook és Instagram oldalamon találod az #5percessmink következő hasznos hozzávalóját:) Keresd az #5percessmink hastaget! Iratkozz fel vagy kövess Facebookon és Instagrammon!

HELLO 40!

Nemrég elindult a HELLO 40! sorozatom.

HELLO 40! Mert azután is van élet és mert nálad is eljön a pillanat, hogy elkezdesz sminkelni. 40 felett is szépek vagyunk, csak nem kívánatos események történnek az arcunkon. Itt akár fel is adhatjuk vagy megtanulunk alkalmazkodni a megváltozott helyzethez. Éppen ezért indult a HELLO 40!, hogy neked ez könnyebben menjen!:) Figyeld a Facebook vagy Instagram oldalamat az új infókért, tanácsokért, tippekért, videókért!:) Keresd a #hello40 hastaget!

Blog

Blogbejegyzéseim között is sok hasznos információt találsz. Látogass el blogoldalamra és olvasd el ami érdekel!
Red Lips | Piros Rúzsok (nem csak) különleges alkalmakra!

Red Lips | Piros Rúzsok (nem csak) különleges alkalmakra!

RED LIPS - PIROS RÚZSOK (NEM CSAK) különleges alkalmakra! MEGMUTATOK 14 különböző árnyalatú piros rúzst, hogy Te is kedvet kapj! Sok információt talász a leírásban ahhoz, hogy ezentúl magabiztosan viseld, megtudhatod, hogyan válassz és hogy használd. (Nem szponzorált...

Így találd meg könnyedén a megfelelő színű alapozót!

Így találd meg könnyedén a megfelelő színű alapozót!

Na jó, ehhez azért szükséges az, hogy egyszer az életben már megtaláltad a tökéletes, színben a bőröd színével megegyező alapozót valamelyik márkából. Aki most vásárolna először, az se keseredjen el, alább megtalálja az ehhez szükséges segítséget:) Ha alapozó márkát...

Iratkozz fel!