fbpx

5 PERCES SMINK

Olyan 5 LÉPÉSEN megyünk végig röviden és érthetően, amelyek nélkülözhetetlenek a reggeli 5 perces smink elkészítésének megtanulásához!

Ez az 5 pont segít, hogyan tudod majd megcsinálni a sminkedet gyorsan és szépen, valóban 5 perc alatt.

Minden héten csütörtökön este, a Facebook és Instagram oldalamon találod a következő hasznos hozzávalót:) Gyere, tarts velem és megmutatom a titkot! Keresd az #5percessmink hastaget!

5. (UTOSÓ) LÉPÉS

A jó dolgokhoz IDŐ kell! – a sminkhez is…

Fontos, hogy ez csak akkor fog menni, ha neked valóban fontos:) Ha elég erős benned a vágy arra, hogy szép sminked legyen, időt fogsz keríteni rá, mintahogyan a reggeli kávéra vagy az esti jógára is:)

Ha még nem olvastad az eddig teendőket, a lépésekre kattintva megteheted!

1. lépés           2. lépés            3. lépés          4. lépés

3 + 1 VILLÁM TIPP

Háromszor kell rászánnod az időt és azután tényleg 5 perc alatt el tudsz készíteni egy teljes sminket!

Be kell építened a reggeli rutinba a sminkelést!

Azaz 5 perccel korábban kell felkelned! Az a rossz hírem, hogy alvás közben nem fog rád kerülni a sminked. Tudom, sokaknak egy vagy két csemete mellett nem marad rá ideje, itt az dönt, hogy mi a fontosabb aznap. Ha ki sem mozdulsz, nyilván nem fogsz a sminkeddel vacakolni. Ha viszont eljutottál odáig, hogy neked fontos valamiért, meg fogod találni a módját annak, hogy rászánhasd az időt.

Meg kell tenned a szükséges előkészületeket!

Rá kell készülnöd (1. lépés2. lépés) és be kell szerezned a szükséges eszközöket, termékeket (3. lépés4. lépés)! A gyors reggeli smink érdekében menj végig az összes lépésen. Ez időbe telik, de ha egyszer megcsináltad, utána minden meglesz ahhoz, hogy gondolkodás nélkül, hatékonyan sminkelj reggelente. Ráadásul tájékozottabb leszel és nem fogsz ezentúl feleslegesen megvásárolni minden kacatot.

Be kell gyakorolnod a sminkedet!

Aki minden nap sminkel és nem időmilliomos, az egy és ugyanazt a sminket fogja minden reggel elkészíteni magának. Hétvégén, partira, eseményre lesz idő valami újat kipróbálni, reggel nincs! Használd a stylist vagy színtanácsadó szakemberek tanácsadasait a típusod, színeid megismeréséhez. Menj el egy személyre szabott sminkoktatásra és tanuld meg azt, hogy a te egyéni adottságaidhoz mivel-mit-milyen színűt-hova kell tenned. Utána is olvashatsz mindennek vagy nézz erről videókat, de a személyes tanácsadásokkal gyorsabban jutsz el a célig!

+ 1 tipp: A korábbi lépések mentén szerezd be és tedd a neszeszeredbe a termékeket és ecseteket!

Így nem kell keresgélni, gondolkodni reggelente, hogy mihez nyúljál. Először szánj rá 15-20 percet este vagy hétvégén. Aztán kezdd el a reggeli sminkelést, hogy késztessen a gyorsaságra. 2-3 hét gyakorlás után összeszoksz az ecsetekkel és a termékekkel és tényleg el tudod készíteni majd a számodra tökéletes sminket 5 perc alatt. Igen, van akinek ez 8 vagy 10 perc lesz mindig és nem 5. Semmi baj, nem verseny! Amennyi időd van rá, annyi idő alatt csináld meg!

5 PERCES SMINK

Minden héten csütörtökön este, a Facebook és Instagram oldalamon találod az #5percessmink következő hasznos hozzávalóját:) Keresd az #5percessmink hastaget! Iratkozz fel vagy kövess Facebookon és Instagrammon!

HELLO 40!

Nemrég elindult a HELLO 40! sorozatom.

HELLO 40! Mert azután is van élet és mert nálad is eljön a pillanat, hogy elkezdesz sminkelni. 40 felett is szépek vagyunk, csak nem kívánatos események történnek az arcunkon. Itt akár fel is adhatjuk vagy megtanulunk alkalmazkodni a megváltozott helyzethez. Éppen ezért indult a HELLO 40!, hogy neked ez könnyebben menjen!:) Figyeld a Facebook vagy Instagram oldalamat az új infókért, tanácsokért, tippekért, videókért!:) Keresd a #hello40 hastaget!

Blog

Blogbejegyzéseim között is sok hasznos információt találsz. Látogass el blogoldalamra és olvasd el ami érdekel!
Red Lips | Piros Rúzsok (nem csak) különleges alkalmakra!

Red Lips | Piros Rúzsok (nem csak) különleges alkalmakra!

RED LIPS - PIROS RÚZSOK (NEM CSAK) különleges alkalmakra! MEGMUTATOK 14 különböző árnyalatú piros rúzst, hogy Te is kedvet kapj! Sok információt talász a leírásban ahhoz, hogy ezentúl magabiztosan viseld, megtudhatod, hogyan válassz és hogy használd. (Nem szponzorált...

Így találd meg könnyedén a megfelelő színű alapozót!

Így találd meg könnyedén a megfelelő színű alapozót!

Na jó, ehhez azért szükséges az, hogy egyszer az életben már megtaláltad a tökéletes, színben a bőröd színével megegyező alapozót valamelyik márkából. Aki most vásárolna először, az se keseredjen el, alább megtalálja az ehhez szükséges segítséget:) Ha alapozó márkát...

Iratkozz fel!