fbpx

5 PERCES SMINK

Olyan 5 LÉPÉSEN megyünk végig röviden és érthetően, amelyek nélkülözhetetlenek a reggeli 5 perces smink elkészítésének megtanulásához!

Ez az 5 pont segít, hogyan tudod majd megcsinálni a sminkedet gyorsan és szépen, valóban 5 perc alatt.

Minden héten csütörtökön este, a Facebook és Instagram oldalamon találod a következő hasznos hozzávalót:) Gyere, tarts velem és megmutatom a titkot! Keresd az #5percessmink hastaget!

4. LÉPÉS

Néhány ECSET megvásárlását nem kerülheted el! Van amihez használhatod az ujjaidat, de például a szemeden nem fogod tudni szépen elsatírozni a sminket velük. A szemhéjpúder palettákhoz jó esetben tartozik valamilyen applikátor, de olyan mini, hogy épp összecsíped a két ujjaddal. Szép munkát csak ecsetekkel fogsz tudni végezni. Egyszer kell őket megvenni, megfelelően tisztítva és tárolva akár 10 évig is kitartanak:)

Ha még nem olvastad az eddig teendőket, a lépésekre kattintva megteheted!

1. lépés              2. lépés            3. lépés

3 + 1 VILLÁM TIPP

Döntsd el, hogy mennyire szeretnél belemenni az ecsettel történő sminkelésbe!

Úgy értem mindent ecsettel szeretnél csinálni vagy elegendő a minimum ecsetkészlet!

Van, amihez nem feltétlenül kell ecset, ilyen például a krémes alapozó vagy a korrektor. Fel tudod tenni kézzel is vagy szivaccsal, ami jóval olcsóbb, mint az ecset. Míg egy szemhéj árnyalásához, satírozásához nélkülözhetetlen az ecset.

Döntsd el, hogy milyen minőségű, árkategóriájú ecsetek férnek bele a büdzsédbe!

Sokszor csábító a nagyon olcsó ecset/ecsetkészlet, de szép munkát szintén minőségi ecsetekkel tudsz elérni. Kombinálhatod is akár úgy, hogy az ecseteid közül egy-kettő (preciziós ecsetek) minőségi, egy-kettő (púder, pirosító) pedig olcsóbb kategória, de megveheted a minimum ecsetkészlet darabjait a legjobbaktól. Pénztárca függő!

Minőségi: jó márka, valódi szőr (állatszőr/emberi haj/minőségi szintetikus szőr) – pl. Mac, Zoeva, Sigma, Real Technique, Bőszecset

Olcsóbb: szintetikus szőr – pl. pár ezer forintért 10-30 db-os ecsetkészletek, drogériás ecsetek

Vedd meg az ALAP ECSETKÉSZLETET!

Kelleni fog egy (1.) púderecset, (2.) pirosító ecset, (3.) satírozó ecset, (4.) lapos árnyékoló ecset (e helyett lehet applikátor is) és (5.)szemöldökecset. Ez a bázis! Természetesen az ecseteket a végtelenségig lehet fogokozni! Én magam rendelkezem legalább 50 darabbal, de neked ennyi felesleges! Az itt felsorolt ecsetekkel az 5 perces sminket el tudod majd készíteni.

+ 1 tipp: Tedd bele a készletedet egy neszeszerbe!

Az összes sminkterméket tedd bele egy neszeszerbe, amit reggel csak előkapsz és azonnal használhatsz. Az ecseteket lehetőleg állítva tárold egy ecsettartóban, végső esetben tedd őket is a sminktermékek mellé. 

Nem kell keresgélni a termékeket, ecseteket a reggeli gyors sminkeléshez és nem kell gondolkodni, hogy mihez nyúljál!

Ugyanez lesz az utazós sminkneszeszered is.

HAMAROSAN JÖVÖK AZ UTOLSÓ, 5. KIHAGYHATLAN LÉPÉSSEL

Minden héten csütörtökön este, a Facebook és Instagram oldalamon találod az #5percessmink következő hasznos hozzávalóját:) Keresd az #5percessmink hastaget! Iratkozz fel vagy kövess Facebookon és Instagrammon!

HELLO 40!

Nemrég elindult a HELLO 40! sorozatom.

HELLO 40! Mert azután is van élet és mert nálad is eljön a pillanat, hogy elkezdesz sminkelni. 40 felett is szépek vagyunk, csak nem kívánatos események történnek az arcunkon. Itt akár fel is adhatjuk vagy megtanulunk alkalmazkodni a megváltozott helyzethez. Éppen ezért indult a HELLO 40!, hogy neked ez könnyebben menjen!:) Figyeld a Facebook vagy Instagram oldalamat az új infókért, tanácsokért, tippekért, videókért!:) Keresd a #hello40 hastaget!

Blog

Blogbejegyzéseim között is sok hasznos információt találsz. Látogass el blogoldalamra és olvasd el ami érdekel!
Red Lips | Piros Rúzsok (nem csak) különleges alkalmakra!

Red Lips | Piros Rúzsok (nem csak) különleges alkalmakra!

RED LIPS - PIROS RÚZSOK (NEM CSAK) különleges alkalmakra! MEGMUTATOK 14 különböző árnyalatú piros rúzst, hogy Te is kedvet kapj! Sok információt talász a leírásban ahhoz, hogy ezentúl magabiztosan viseld, megtudhatod, hogyan válassz és hogy használd. (Nem szponzorált...

Így találd meg könnyedén a megfelelő színű alapozót!

Így találd meg könnyedén a megfelelő színű alapozót!

Na jó, ehhez azért szükséges az, hogy egyszer az életben már megtaláltad a tökéletes, színben a bőröd színével megegyező alapozót valamelyik márkából. Aki most vásárolna először, az se keseredjen el, alább megtalálja az ehhez szükséges segítséget:) Ha alapozó márkát...

Iratkozz fel!