fbpx

5 PERCES SMINK

Olyan 5 LÉPÉSEN megyünk végig röviden és érthetően, amelyek nélkülözhetetlenek a reggeli 5 perces smink elkészítésének megtanulásához!

Ez az 5 pont segít, hogyan tudod majd megcsinálni a sminkedet gyorsan és szépen, valóban 5 perc alatt.

Minden héten csütörtökön este, a Facebook és Instagram oldalamon találod a következő hasznos hozzávalót:) Gyere, tarts velem és megmutatom a titkot! Keresd az #5percessmink hastaget!

3. LÉPÉS

Az adottságaidhoz passzoló SZÍNEK ISMERETE nélkül nem lesz tökéletes a sminked! Nem elég az, hogy neked melyik szín tetszik, tudnod kell, hogy milyen típusba tarozol ahhoz, hogy el is találd a színeidet és mondjuk a tökéletes szemhéjpúdert vagy pirosítót emeld le a polcról! A megfelelő színek életet visznek az összképbe, kiemelik a típusod összhangját és üdévé varázsolnak!

Ha még nem olvastad, az 1. lépést itt találod a 2. lépést pedig itt olvashatod!

Mindannyiunkat be lehet sorolni az ÉVSZAKOKHOZ hasonlítva bizonyos évszaktípusba . Nem, semmi köze ahhoz, hogy melyik évszakban születtél, hanem hajszín, szemszín és bőrszín alapján történik a TÍPUSOD meghatározása.

Legalább annyit jó tudni, hogy hideg vagy meleg típus vagy, akkor már sminktermékekkel nagyon-nagyon nem tudsz mellényúlni:) Persze ennyire nem egyszerű, mert a 4 évszaktípus 3-3 altípust tartalmaz, úgyhogy összesen 12 típus egyike lehetsz!

3 + 1 VILLÁM TIPP

Tudd meg az ÉVSZAK TÍPUSODAT!

Stylist, színtanácsadó vagy sminkes segítségével egészen biztosra mehetsz! Első körben megnyugtatlak, a vendégeim nagy része teljesen tájékozatlanul is ráérez arra, hogy mely színek állnak jól nekik. Emlékszel, amikor felvettél egy ruhát és a tükörbe nézve azt láttad, hogy valami nem stimmel? Nem az éppen plusz kilóidra vagy a hajadra értettem, hanem az összképre. Amikor sápaszt a ruha vagy betegnek nézel ki benne, na az az, amikor nem a te színed van rajtad.

Barátkozz meg az évszak típusoddal!

Előfordulhat, hogy teljesen más színeket fognak neked javasolni, mint amit megszoktál és szeretsz! Fontos, hogy a típusodnak megfelelően kezdd el használni a színeket magadon. Sminktermékekben is és ruházatban is. Ég és föld tud lenni a különbség és a helyes színek használata esetén óriási dícséreteket fogsz kapni:)

Vedd meg a típusodnak megfelelő sminktermékeket!

A 2. lépésben (tételesen) javasolt termékek beszerzéshez nélkülözhetetlen a fentiek ismerete. Ha bizonytalan vagy, próbáld ki magadon a típusodnak megfelelő színeket és próbáld ki az ellenkezőjét is, látni fogod, hogy sokkal előnyösebb a hozzád passzoló színösszeállítás. A megfelelő színek életet visznek az összképbe, kiemelik a típusod összhangját, üdévé varázsolnak!

+ 1 tipp: Tedd bele a készletedet egy neszeszerbe!

Az összes sminkterméket tedd bele egy neszeszerbe, amit reggel csak előkapsz és azonnal használhatsz.

Nem kell keresgélni a termékeket és nem kell gondolkodni, hogy mihez nyúljál!

Ugyanez lesz az utazós sminkneszeszered is.

HAMAROSAN JÖVÖK A 4. KIHAGYHATLAN LÉPÉSSEL

Minden héten csütörtökön este, a Facebook és Instagram oldalamon találod az #5percessmink következő hasznos hozzávalóját:) Keresd az #5percessmink hastaget! Iratkozz fel vagy kövess Facebookon és Instagrammon!

HELLO 40!

Nemrég elindult a HELLO 40! sorozatom.

HELLO 40! Mert azután is van élet és mert nálad is eljön a pillanat, hogy elkezdesz sminkelni. 40 felett is szépek vagyunk, csak nem kívánatos események történnek az arcunkon. Itt akár fel is adhatjuk vagy megtanulunk alkalmazkodni a megváltozott helyzethez. Éppen ezért indult a HELLO 40!, hogy neked ez könnyebben menjen!:) Figyeld a Facebook vagy Instagram oldalamat az új infókért, tanácsokért, tippekért, videókért!:) Keresd a #hello40 hastaget!

Blog

Blogbejegyzéseim között is sok hasznos információt találsz. Látogass el blogoldalamra és olvasd el ami érdekel!
Red Lips | Piros Rúzsok (nem csak) különleges alkalmakra!

Red Lips | Piros Rúzsok (nem csak) különleges alkalmakra!

RED LIPS - PIROS RÚZSOK (NEM CSAK) különleges alkalmakra! MEGMUTATOK 14 különböző árnyalatú piros rúzst, hogy Te is kedvet kapj! Sok információt talász a leírásban ahhoz, hogy ezentúl magabiztosan viseld, megtudhatod, hogyan válassz és hogy használd. (Nem szponzorált...

Így találd meg könnyedén a megfelelő színű alapozót!

Így találd meg könnyedén a megfelelő színű alapozót!

Na jó, ehhez azért szükséges az, hogy egyszer az életben már megtaláltad a tökéletes, színben a bőröd színével megegyező alapozót valamelyik márkából. Aki most vásárolna először, az se keseredjen el, alább megtalálja az ehhez szükséges segítséget:) Ha alapozó márkát...

Iratkozz fel!