fbpx

Lányok, asszonyok! Íme a legáltalánosabb kifogások, amik a sminkelés ellen szólnak, pedig csodát lehet tenni pár perc alatt is:)

1. ‘Nincs rá időm’

A gyerekekkel kell foglalkozni reggel, vagy állandóan rohansz a munkába. Pedig akár 7-8 perc alatt is megcsinálhatsz egy nappali sminket, ami olyan napi rutinná alakul, mint a fogmosás:)

2. ‘Nem tudom, hogy mit, hova és hogyan kell tenni az arcomra’

Bizonytalan vagy a termékek, eszközök használatában. Ha a megfelelő színeket és eszközöket használod és biztosan tudod, hogy jól, akkor magabiztosan elkészítheted a sminkedet pár perc alatt minden reggel.

3. ‘Nem bírom elviselni magamon az alapozót, szemfestéket, pillaspirált, stb.’

Nem feltétlenül kell alapozót használnod, helyettesítheti azt egy szinezett hidratáló krém vagy egy BB krém, amit nem is érzel, hogy rajtad van. Ha egy-egy termékkel rossz tapasztalatod van (csípte a szemed vagy bepirosodott valamitől), ott van még 10 másik, amivel ki lehet hangsúlyozni a szépségedet és nem vagy rá allergiás.

4. ‘A természetesség híve vagyok’

Néhány apró trükkel kiemelheted akár a szemed, akár az ajkaidat úgy, hogy nem is látszik, hogy ki vagy sminkelve. Nem beszélve arról, hogy ez tart a legkevesebb ideig.

5. ‘Nem tudom mi áll jól’

Ha szakember segítségével egyszer megtanulod, hogy melyik típusba tartozol, milyen színek állnak jól és hogy tudod azokat tökéletesen feltenni az arcodra, akkor kis beruházással, akár percek alatt megszépítheted magad és egész nap magabiztosan teljesíthetsz:)

Kezd az arcápolással, nézd meg a tippeket itt: https://www.babettberkes.hu/arctisztitas-alapozas-sminkelesi-tanacsok/