fbpx

Esküvői sminkről próbasminkkel, próbafrizurával vagy anélkül:) (valamint profi esküvői szakemberek, azaz stylist, ceremóniamester és esküvőszervező ajánlások)

Az esküvőd napján a megjelenésed koronája  a sminked!

Gyönyörű a ruhád, a dekoráció, a virágcsokor és az ékszereid is, de a mosolyod, a csillogó szemeid, a boldogságtól és a pusziktól kipirult arcod lesz a nap középpontja.

Ne tölts napokat azzal, hogy kitaláld, mi állna neked a legjobban, bízd magad profi szakemberre, minden kötelezettség nélkül.

Gyere el egy hozzám egy próbasminkre! A stílusodhoz-típusodhoz, a ruhádhoz, a párod ruhájához, a csokrodhoz és a dekorációhoz illő, tartós esküvői sminket fogsz kapni, így a nagy napon egészen biztosan elégedetten és boldogan mész férjhez:)

Amennyiben szeretnél egyszerre profi frizurát és sminket is próbálni, jelezd azt az időpont egyeztetéskor és várunk Sas Detty mesterfodrásszal az SD Hajklubban ahol ezt kényelmesen, egy helyen és egy időben megteheted!

Az esküvőd napján, ha szeretnéd, természetesen a választott helyszínre megyünk megszépíteni.

Mennyibe kerül az esküvői smink vagy frizura?

Smink: Próba: 15.000.- ft

Esküvő napján: +15.000.- ft

További sminkek: 8.500.- ft/fő

Frizura: Próba: 8.000.- ft – 15.000.- ft között

Esküvői napján: +10.000.- ft – 25.000.- ft között

Minden frizura esetén érdemes egyedileg árajánlatot kérni, mert azt a hajhossz és a különböző igények, kívánságok határozzák meg (pl. póthajas frizura, extra hosszú haj, stb.)

Az árak a kiszállás díját nem tartalmazzák, amely a megtett kilométerek függvényében változó díjon kerül felszámításra.

Mit tegyél most?

Keress bátran a kérdéseiddel vagy időpontegyeztetéssel kapcsolatosan az elérhetőségeim egyikén. A telefononos, emailes konzultáció INGYENES, minden kötelezettségtől mentes.

Elérhetőségeim: Berkes Babett, +36 70 422 4210, info@babettberkes.hu

Mi a teendőd, ha jössz hozzám esküvői próbasminkre (frizurára)?

  • kérlek, hogy minden információt (és ha van, képet) hozz magaddal az esküvői ruhádról, a párod ruhájáról, az esküvői csokrodról, a terem dekorációról, az esküvői smink elképzelésedről
  • lehetőleg 2-3 nappal előtte radírozd le a bőröd és a menyasszonyi próbasmink napjáig hidratáld az arcbőröd krémmel, maszkkal. Sokat javít a bőröd állagán, ha megfelelő mennyiségű vizet fogyasztasz minden nap
  • aznap ne menj kozmetikushoz, szoláriumba, kérlek ne érkezz kialvatlanul és ne tegyél fel sminket
  • kérlek érkezz pontosan és lehetőség szerint ne kelljen rohannod valahová
  • ha frizurapróbád is lesz, lehetőleg ne aznap, hanem 1 nappal előtte moss hajat és ne lakkozd vagy zselézd be a hajad

Elhivatott, lelkes, profi szakemberek segítenek Neked esküvő témában az előkészületekben és a nagy napon is!

Esküvői (vagy megújító) stílustanácsadásra szorulsz? Keresd Lukács Edina Stylistot, bátran ajánlom nem csak esküvőre!

Ceremóniamestert keresel?  Vedd fel a kapcsolatot Szablya Ákos Ceremóniamestereddel, garantált a mosoly és a jó hangulat az esküvődön! Vigyázz, mert ha őt szeretnéd, időben kell időpontot foglalni:)

Esküvőszervező segítségét kérnéd? Az Icon Esküvőszervezés segít neked, ők tényleg minden apró részletre gondolnak! Az egész esemény szervezésének terhét leveszik a válladról, neked csak élvezned kell a nagy napot:)

Várunk szeretettel:)