Esküvői smink, frizura, stílustanácsadás, ceremóniamester, esküvőszervezés

babett_berkes_makeup_smink_fotozasra_eskuvoi_alkalmi_ballagasi_smink_frizura
SMINK

Az esküvőd napján a megjelenésed koronája a sminked! Gyere el egy hozzám egy próbasminkre! A stílusodhoz-típusodhoz, a ruhádhoz, a csokrodhoz és a dekorációhoz illő, tartós esküvői sminket fogsz kapni, így a nagy napon elégedetten és boldogan mész férjhez!

Még nem kerek az esküvő minden részlete? Elhivatott, lelkes, profi szakemberek segítenek Neked esküvő témában az előkészületekben és a nagy napon is:

FRIZURA

Frizurát is szeretnél? Sas Detty mesterfodrászunkkal egyidőben elkészítjük a frizurád és sminked a próbán a Chickbox-ban és az esküvőd napján is. Kérhetsz helyszíni kiszállást is, hogy életed legszebb napján, nyugodtan, rohanás nélkül, időben elkészülj az nagy eseményre.

Sas Detty | Chickbox | 1063 Bp., Podmaniczky u. 73. fszt. 2. (csengő: 4) | +36 20 955 0181

STYLIST

Esküvői (vagy általános, megújító) stílustanácsadásra szorulsz? Lukács Edina Stylist eligazít a divat és a stílusok útvesztőjében, színkendőzéssel megmutatja a típusodnak megfelelő színeket, elmondja, hogy milyen fazonú ruhák előnyösek számodra és ha kell együtt mentek el egy szuper gardróbfrissítő vásárlásra, hogy biztosan ne nyúlj mellé többet! Keresd Edinát és megtalálod a stílusod!

Lukács Edina | Pillanatkép Stúdió | +36 30 510 0314

CEREMÓNIAMESTER

Ceremóniamestert keresel? Szablya Ákos Ceremóniamestered  leveszi a terhet a vállatokról, hogy valóban csak egymásra és a vendégekre tudjatok figyelni! Igény szerint különleges és vicces esküvői játékokkal oldja a hangulatot és tartja ébren a vendégsereg figyelmét, így lesz még gördülékenyebb és szórakoztatóbb mindenki számára az egész napos program. 

Szablya Ákos | ceremoniamestered.hu | +36 20 913 9994

ESKÜVŐSZERVEZÉS

Esküvőszervező segítségét kérnéd? Déri Annamáriát, az Icon Esküvőszervezés tulajdonosát profizmussal, kedvességgel és határtalan türelemmel tudom jellemezni, így ő a maximalisták számára is garantáltan a legjobb választás!

De kinek van szüksége esküvőszervezőre? Annak, aki szereti ha egy kézben futnak össze a dolgai, ha mindvégig számíthat támogatásra, ha mindig figyelmeztetik a következő lépésre, hogy biztos semmi ne maradjon el, ha van egy személy aki a kiválasztott szolgáltatókat egységbe szervezi. Annak, akinek lényeges, hogy vendégeit lenyűgözze, hogy a megálmodott részletek életre keljenek, hogy különleges egyedi esküvője legyen, hogy a sok apró részlet harmonikus kerek egésszé álljon össze.

És annak, akinek fontos, hogy csak szerelmére, vendégeire és az események átélésére koncentrálhasson, hogy megtisztelje szüleit és családtagjait ezen a jelentős napon a gondtalanság érzésével!

Déri Annamária | Icon Esküvőszervezés | Elegancia : Harmónia : Ragyogás | +36 30 58 35 136

EGYEDI ESKÜVŐI MEGHÍVÓ KÁRTYÁK

Ha minden részletre odafigyelsz és fontos számodra, hogy a vendégeid meghívásának pillanatában is lélegzetelállító legyél, válaszd a Prémium Meghívót! Gyönyörű, egyedi lézer stancolt meghívókat álmodtak meg helyettetek, nektek, csak választani kell!

Nagy-Végh Zsófia | Prémium Meghívó | +36 20 991 3256

Gabriella, 2014. október

ÁRAK

SMINK

Próbasmink: 8.000.- Ft

Az esküvő napján: 15.000.- Ft

További sminkek az esküvő napján: 6.900.- Ft/fő

Völegény sminkje (láthatalan alapozás, mattítás): 1.000.- Ft

FRIZURA

Próba frizura: 8.000.- Ft – 12.000.-Ft

Az esküvő napján 10.000.- Ft – 20.000.- Ft

További frizurák az esküvő napján előzetes áregyeztetéssel.

A frizurák ára a hajhossztól és a frizuraigénytől függ.

EGYÉB ÁRAK

A stylist, ceremóniamester és esküvőszervező díjait kérem, hogy közvetlen megkereséssel kérd ajánlatban tőlük. A fent megadott linkeken találod az elérhetőségeiket.

Kérésre a kívánt helyszínen készítjük el a sminkedet és a frizurádat. A kiszállási díj a távolság függvényében egyedileg kerül megállapításra.

Gabriella & Ferenc

Luca & Dániel

Karina

Erika

Viktória & Zsolt

Renáta & Balázs

Nikolett & Denis

Zsófi & Robi

Viki & Andris

Kata & Levente

Kapcsolat

Keress bátran telefonon vagy e-mailen egy kötelezettségektől mentes, ingyenes konzultációra!

+36 70 422 4210

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet